Blogginlägg

Jubileum

Corona/COVID-19 sätter broms för mycket av verksamhet och möjligheter att träffas över länsgränserna. Jag fick ju tyvärr ställa in vårens kennelträff m a a detta och våra jaktprov fick nästan helt ställas in. 

Nu har även Bretonklubbens jubileumshelg i Älvkarleby fått ställas in. Våra jaktprov under hösten vet vi i dagsläget inte hur det blir med, men med de restriktioner som finns idag kommer de endast att kunna genomföras för boende inom den region (=län) där provet genomförs med domare och provledare från området. Det kommer i så fall tyvärr att begränsa många hundägare från att få möjlighet att meritera sina hundar, vilket är mycket beklagligt. Vi får bara hålla tummarna för att pandemin lägger sig, men hälsan måste alltid stå först i centrum. 

Alla länsklubbsutställningar är i nuläget inställada och det gäller nu de som skulle genomförts under sommaren, t o m 31 augusti. Vad som kommer att ske med de resterande vet vi i nuläget inget. Gå gärna in på www.skk.se och följ där vad som gäller för oss hundägare.

Vad gäller kennelns jubileum m a a att det är 25 år sedan första kullen föddes, så smider jag ännu på planerna kring detta. 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander