Blogginlägg

Gott Nytt år 2021

Ja vi hoppas nu verkligen att detta år blir ett gott år, för 2020 vill vi ju inte ha upprepat precis. Ja visst finns det glädjeämnen under 2020 också. Gilda fick sin första valpkull på våren, CC-kullen, och de verkar arta sig mycket väl. Ser fram emot att få se dem på prov och utställningar under 2021.

Ja några utställningar har det inte blivit under 2020, de har ställts in allt eftersom pandemin har fortsatt, men jaktprov har vi ju kunna genomföra ialla fall och några Eirams-hundar har det ju gått fint för. E Enastående Edea har fått sin första premiering i unghundsklass och E Frekke Freke har lyckats i sin fortsättning i öppen klass med ett fint 2:a pris, som tydligen var på gränsen till ettan. Den kommer! Glädjande att ni visar upp era hundar på prov och hoppas att fler tar steget 2021.

Det som värmer matte-hjärtat riktigt gott är ju såklart Hertas jaktprovschampionat under hösten. Nu väntar vi på att hon ska börja löpa för då är parning planerad för hennes andra valpkull. Det verkar dock vänta på sig - men den som väntar på något gott väntar aldrig förgäves sägs det.

Här är det annars mest vått och grått, men i morse så fick vi faktiskt se solen en stund och det var lätt frost på marken.

Jag har skrivit det förr men inte riktigt lyckats, så jag gör ett nytt försök att lova att jag ska bli lite flitigare här på bloggen. Hittar du inget här så finns det kanske något på Facebook, så kolla där också-

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander