Blogginlägg

SKKs Bruksuppfödarpris

Tänk - nu har kenneln fått sitt andra diplom. Helt underbart. Stort tack till er valpköpare som medverkat till detta - utan er går det inte. Jag är evigt tacksam till er som tar era adepter och visar upp dem på jaktproven och ofta med utmärkta resultat. 

 

2021-bruksuppfodarpris

 

De som medverkat till detta pris är Maggan Lundqvist med Ramsa, Jacob Linton med Ninja, Pigge Göransson med Origo, Nisse Sjögren med Micko, Malin och Joakim Fredriksson med Ozma och Jerker Andrén och Annica Hallin med Freke. Sen har jag själv bidragit med Raska, Herta, Jaffa och Mocca.

Förra gången kenneln tilldelades priset var 2013.

2013-bruksuppfodarpris

Den gången var det Börje Lindeblad med Zappo, Annika Stenberg med Willy, Marcus Andersson med "Conny", Jarmo Rahkolin med Triss, Nisse Sjögren med Sune och Ulrika Hård af Segerstad med Netto som tillsammans med Gunnar och Tindra och jag med Yrsa, Wimsa och Unni som fixade detta. Vi var första bretonkenneln som lyckades med detta.

Otroligt stolt då och inte ett dugg mindre stolt idag.

Dessutom så tilldelades vår stamtik Keerens Nicky SKKs Bruksavelspris 2008. Hon var första breton som lyckades med denna bedrift.

2008_bruksavelspris

Såklart är jag superstolt även för detta. De hundar som var med i detta pris var de tidigare nämnda Wimsa, Tindra, Unni, Willy, "Conny" och Triss samt Wilma och Ralf Andersson.

Nicky fick alltså priset med 7 avkommor och 26 poäng. En tik får ha max 8 avkommor och minimum 25 poäng.

 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander