Blogginlägg

Två veckor

Ja då kom hemsidan igång igen. Jag lovade tidigare idag att det skulle komma lite valpbilder ikväll så här kommer några. De har dock svårt att vara stilla så det är lite suddigt tyvärr.  Jag var lite bekväm och tog med plattan nämligen. 

20150120_223424    20150121_195212

 

20150121_225048    20150121_225836

 

Alla har nu fått ögon så snart ska det bli individuella bilder men nu får ni nöja er med gruppfoton. Lite trångt var det hos mamma, men det var när det blev nybäddat i valplådan. 

.


I etern igen!

Ja så har den ofrivilliga frånvaron av hemsidan åtgärdats. Det var något med min domän som gjorde att websidan helt plötsligt inte gick att komma in på. Nu är vi i alla fall på G igen och nu ska det komma bilder på valparna igen. De är förresten 2 veckor idag!


5 dagar

Ja det har underverken nu blivit. Mamma Raska tar som vanligt hand om de små på bästa vis. De växer även om de är lite olika stora.

20150108_222636


Väntans tider

Lika bra att fortsätta när jag nu ändå sitter här och väntar. Ja vi har ju en ny kull på gång och det är möjligt att den kommer redan inatt. Raska har i alla fall varit lite orolig till och från och tempen har gått ner något. Just nu är hon lugn och vilar sig. Hon vill dock ha sällskap så här sitter jag bredvid valplådan.

Magen är riktigt stor så jag förstår att det är ansträngt. Hon är idag på 61:a dygnet, så de små är nog klara att titta ut nu. Så här såg hon ut imorse

Raskamage

Bädden är inte riktigt dimensionerad för henne men hon har själv valt både plats och stil. Valplådan är lite större.

Ja vi får se när de tittar ut, om det blir inatt eller möjligen imorgon. Snart vet vi både antal och kön. En liten gissningstävling har vi haft på Facebook, men det går även bra att gissa här.

 

.

 


Championat

Detta kom med posten idag!

Raska SJCH

Är stolt och glad över detta och Raska är nu i gott sällskap med mamma Wimsa och moster Tindra - som båda har denna fina titel sedan tidigare.

Nu hoppas vi på tredje generationen!


 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander