Blogginlägg

Valparna växer

Ja idag är de 5 resp 4 veckor gamla och idag var det kloklippning för samtliga och dessutom avmaskning för BB-kullen. Tiden springer iväg, snart är det ju leveransdags och huset nästan tomt igen.... Fast vi har ju några hundar i huset ändå....

210709

 

Idag var det premiär för AA-kullen att komma ut i valphagen. De fick flytta ner igår och idag blev det hela gänget i valphagen. Tikarna är helt överens om att de tar hand om valparna tillsammans, åtminstone när de är ute. Valparna diar där det är en tutte ledig helt enkelt. 

Tyvärr började det regna mitt på dagen så då fick de komma in igen. Inne är kullarna på var sin plats, i var sin hage.

För dagen finns det fortfarande två otingade valpar. Det är en hane i respektive kull och båda är vit/svarta och födda utan svans. Det har funnits intressenter men det har även kommit återbud, så nu är läget det att om någon är intresserad så är det bara att höra av sig. Behöver jag säga att de är underbara...... Kontaktuppgifter finns på startsidan.


Valpar på G

Nu börjar jag känna mej säker på att det blir valpar i juni. T o m två kullar, för både Gilda och Herta börjar bli runda om magen. Andra veckan i juni (vecka 23) bör vi veta resultatet, alltså hur många fördelat på kön, färg, med eller utan svans osv. 

Det kan t o m bli så att Gildas valpar tittar ut i slutet av vecka 22. Den som lever får se 

Om du är nyfiken på kombinationerna så titta in på sidan "Valpplaner".


HD-röntgen

Först ut i CC-kullen att röntgas är Coole Charlie (J Klaphattens Franz - J Eirams Galna Gilda) och det gick ju galant - A på båda höfterna. Det gillar vi!

 

Charlie 210415 (2)

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander