Blogginlägg

Kennelträff

Alla Eirams-hundägare - du har väl inte missat att vi har kennelträff vecka 15! Jag hoppas få se många av er här på ön då. Du får gärna höra av dej omgående om ditt önskade deltagande, några har redan gjort det och behöver såklart inte göra det igen.

Det ser dessutom mycket lovande ut i år. Våra hundar har hittat många parhöns på olika terrängavsnitt vid olika tillfällen, så vi hoppas att det består tills ni kommer.

Här ett par bilder från gårdagens inventering - Tindra och Raska samarbetar!

Raska-Tindra 150315

Raska i liggande stånd med Tindra som sekunderar

Tindra-Raska 150315

Här är det omvänt - Tindra står och Raska sekunderar. En härlig egenskap de har våra duktiga tikar!

 

I övrigt så är det bara två valpar kvar nu. Jaffa och Justice härjar kring både ute och inne och verkar inte sakna sina avflyttade syskon nämnvärt. Såklart skulle jag lagt upp fler bilder på de små här men hoppas ännu att så ska ske. Hav tålamod!

Först att flytta var Jaros och därefter åkte Jilla. I veckan som gick reste så Jerv norrut och alla har klarat sina resor lysande och trivs bra i sina nya hem.

Justice kommer att vara kvar hos oss enligt avtal tills efter påsk. Jaffa kommer att stanna och ska förhoppningsvis bli en duktig jakthund och gärna också en duglig avelstik. Allt får framtiden utvisa.

.

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander