Blogginlägg

Valpar väntas....

...förhoppningsvis i mitten av april. J Eirams Galna Gilda har parats med J Klaphattens Franz den 16 februari.

Om du är intresserad av en valp ur denna kombination så är du välkommen att kontakta Marie, kontaktuppgifter finns på annan plats på denna websida.

Gilda o Franz

Gilda och Franz


Fina utställningsframgångar för kennelns uppfödning

Jag har ju tyvärr precis missat att även här lägga upp bilder från vinterns (??? ja nån vinter har vi ju inte här i mellansverige inte...) utställningar.

På Stockholm Hundmässa blev SE JV-16, SE V-17, SE V-19, C.I.E, Baltic ch, EECh, LVCh, LTCh Eirams Icke Illa BIR och vi är omåttligt stolta över det! Han var dessutom utplockad bland de 6 till final, men blev slutligen inte placerad tyvärr. Mamma Svärta ler i sin hundhimmel tror jag. Icke fick alltså därmed ytterligare en titel till sin fina titelrad - SE V-19. J Eirams Frekke Freke blev 2 bästa hane och fick sitt första cert och R-nordic cert. J Eirams Galna Gilda blev 3 bästa tik med R-Cert och vår uppfödargrupp med Icke, Freke, Gilda och Gustav fick hederspris. Hertas pris glömmer vi gärna....

Icke2019

Eirams Icke Illa

 

På MyDog i Göteborg 3-4 januari 2020 visades J Eirams Frekke Freke för andra och tredje gången i jaktklass och blev BIR båda dagarna med CERT och CACIB en dag. Självklart är vi omåttligt stolta över detta också! Även Freke var utplockad bland 6 en av dagarna, men ingen placering tyvärr. Freke är ännu inte två år fyllda.

Freke MyDog20

Eirams Frekke Freke

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander