Blogginlägg

Glad Midsommar

Vi önskar er alla en riktigt Glad Midsommar!

Midsommarbild

 

Samtidigt måste vi tyvärr meddela att Joy inte är dräktig....


CC-kullen

Nu är vi inne på sista veckan som vi får njuta av Gildas godingar, för på fredag och lördag flyttar de till sina nya hem. Det är ju precis som det ska såklart, men visst blir det tomt. Den här gången kommer jag med anledning av corona leverera valparna till fastlandet, så på fredag reser jag och tre valpar till Nynäshamn där de för första gången kommer att träffa sina blivande familjer. De är såklart valda med omsorg så det kommer att bli toppen.

På lördag morgon reser jag sen med de resterande tre till Oskarshamn och träffar de blivande nya ägarna till de valparna. Mycket färjeresande, men vi har hytt på uppresan, jag och valparna. De brukar härja en stund när vi kommit in i hytten och sen sover vi allihopa en stund.

Speciellt kul är att fyra av sex har breton sedan tidigare och en av dem har en Eiramshund och en av de övriga skulle haft en Eiramshund, men av olika tråkiga anledningar blev det inte så för 5 år sedan, men nu blir det av.

Dessa pandemitider gör att det inte blir som det brukar vara, men vi gör det bästa av situationen och jag vet att det blir bra. Ses snart hörni 

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander