Blogginlägg

Frankrike

Nu har jag varit i Frankrike sedan i tisdags den 10 juni. Jag åkte hemifrån redan den 9 juni (första semesterdagen!) med färjan till Nynäs och turistade sedan i Stockholm under dagen. Bland annat besökte jag kungliga slottet för första gången i mitt liv. Trevligt och framförallt svalt och skönt, för det var verkligen varmt i Stockholm då.

Via flygbussen tog jag mej sedan till Skavsta där jag sammanstålade med mitt resesällskap Rita och vi övernattade där för att tidigt den 10 juni flyg ut till Frankrike och Beziers. 

Vi har bott på hotell precis intill stranden i Valras-Plage vid Medelhavet och har haft fina soldagar med härliga salta bad. Ser väl ut som en kokt kräfta nu, men det går ju över. Skönt var det i alla fall.

Tidigt torsdag morgon reste vi vidare och gjorde då tre kennelbesök, där det på sista stället fanns underbara 8,5-veckors valpar. Idag fredag har vi gjort ett härligt kennelbesök med bl.a. underbara 5-veckorsvalpar. Jag är nog ganska valpsjuk eftersom det ju inte blev några valpar för Svärta i våras.

Vi är nu i Aurillac, där årets bretonträff äger rum. Ikväll har vi ätit en trevlig middag, där vi delade bord med våra norska bretonvänner och fick ett trevligt umgänge.

Imorgon är det dags för utflykt och på söndag är det den årliga specialutställningen. Det lär vara 214 anmälningar till denna.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander