Blogginlägg

Äntligen......

....kan valparna vara ute lite. De är visserligen knappt 4 veckor bara, men idag är det visserligen ingen sol men ändå varmt och skönt, så hussen har fått montera en rapphönsbur som får fungera som valphage ute. Det är inte första gången de använts så, men varför lägga pengar på dyr valphage när det här fungerar lika bra?

IMG_20150722_151635 (2)

Jag tycker nog att de ser rätt nöjda ut hela gänget

Det har tyvärr varit lite dålig uppdatering här, men på Facebook har det lagts upp en del bilder.

Det är klart vart de tre kortrumporna hamnar, för långrumpan väntar vi slutligt svar från en familj inom kort. Om det blir negativt kommer jag såklart att kontakta någon annan intressent. När allt är klart kommer det tråkiga - att meddela att det inte blev någon valp, i vissa fall "inte den här gången heller". Jag har dock fått besked om att flera som kontaktat oss som intressenter har fått ny jaktkamrat från annat håll - och alla har fått en breton!

 

Nu planeras det inför nästkommande helg, då övriga gänget av familjens hundar tillsammans med matte reser på Bretonklubbens 40-årsjubileum i Älvkarleby. Husse stannar hemma och tar hand om gänget ovan. Hela 70 bretoner är anmälda till söndagens utställning - all time high i anmälningssiffa på en officiell utställning i Sverige. Dömer gör franska bretonklubbens ordförande Mr Christian Günther. Detta ser jag verkligen fram emot! Rapport kommer, jag lovar!

..


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander