Blogginlägg

Nu är det bara en kvar....

 

...alltså har två valpar flyttat.

 

Först flyttade Hero. Jag och Hero reste till Nynäshamn där han träffade sin nya familj. De har sedan rest med ytterligare en färja till Åbo och Hero är alltså numera boende i Finland.

Hero230711

Hero med sin nya familj på Finlandsfärjan

 

Ett par dagar senare reste Hunter och jag till Nynäshamn, där han fick träffa sin nya familj. Även här är det en finsk familj som valt sin nya jaktkamrat från Kennel Eirams och det glädjer mej såklart. De reste sedan vidare till Umeå för färjeöverresa till Vasa.

Hunter o Janne230714

Hunter och hans nye husse på Finlandsfärjan

 

Ja det betyder att det är två valpar kvar här hemma och en av dem är alltså fortfarande till salu. Det är Hasso och dyker det inte upp någon lämplig intressent så blir han helt enkelt kvar här hemma hos mej och syster Halla samt de övriga vuxna. Jag vet att det finns två lämpliga kandidater, men som av olika anledningar ännu inte kunnat bestämma sig.

Hasso230715

Det här är Hasso!

 

Nu börjar alltså träningen av Halla på riktigt. Hon är pigg och glad, hörsam, apporteringsvillig och simmar mer än gärna så det ska bli så roligt. Självklart kommer även Hasso att tränas fram tills han flyttar till eget hem.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska

Marie
Marie Nylander